Bijna 5000 bezoekers voor Eiland in de Verte; Stichting MOL overweegt theaterversie voor opvoeringen in Emmeloord en Steenwijk
Urk Het muzikale theaterspektakel ‘Eiland in de Verte’ op Urk heeft bijna 5000 bezoekers getrokken. De teller bleef steken op 4923 bezoekers. De Stichting M.O.L. overweegt om het stuk geschikt te maken voor theateropvoeringen.

‘Je hoopt iets en berekend iets van 4000 als heel goed en dan wordt het 5000, ja dat is natuurlijk echt geweldig’, aldus producent Han Evers van Stichting M.O.L. Producties uit Steenwijk (Meenthe op Locatie).

Zaterdag werd de voorstelling overigens nog overvallen door hevige regenval. Dertig minuten moest de voorstelling onderbroken worden. Gelukkig bleef nagenoeg het hele publiek zitten en kon de voorstelling hervat worden.

De reacties op ‘Eiland in de Verte’ zijn zo goed dat M.O.L. producties overweegt de voorstelling om te bouwen, zodat het mogelijk wordt de voorstelling dit najaar te spelen in de theaters van Emmeloord, Steenwijk, Kampen en Dronten.

• Noordoostpolder
De Noordoostpolder