De zomer komt eraan en dat betekent dat het tijd is voor Live in het Park in Rams Woerthe. De vijfde editie van de concertreeks ‘Live in het park’ start met Bogey & the Longhorn op zaterdag 13 juli.

De zeven daaropvolgende woensdagavonden spelen diverse swingende acts live in de muziekkoepel in Park Rams Woerthe.

Doordat M.O.L. Producties vorig jaar de concertreeks onder haar hoede heeft genomen, en met de sponsoring van DYKA, Zicht op Steenwijk en Steenwijk Vestingstad, is er weer een programma tot stand gekomen met grote namen en diversiteit aan muziekstijlen, voor een lage entreeprijs. Zo betreden onder meer Karin Bloemen & Old School Band en Toontje Lager de charmante muziekkoepel in Park Rams Woerthe. En brengt Coldplace UK de grootste hits van Coldplay. Ook de regionale toppers ontbreken deze zomer natuurlijk niet. The Radiators staan, nadat ze het park vorig jaar helemaal op z’n kop zetten, ook weer in het programma. Verder treden Cor Bakker & Sjors van der Panne, Basily Gypsy, Skotwal en Bogey & the Longhorn op in de koepel.

Lees hier verder

26 mei 2024, 08:04 • Steenwijkerland
Steenwijker Courant